Szotyósodás
A körte túlérési jelensége. A körte gyümölcshúsa a magháztól kifelé terjedve megbarnul, puha „szotyós” lesz. A szotyós hús frissen még élvezhető, de könnyen erjedésbe, rothadásba megy át. Egyes körtefajták igen hajlamosak rá.
A körte túlérési jelensége. A körte gyümölcshúsa a magháztól kifelé terjedve megbarnul, puha „szotyós” lesz. A szotyós hús frissen még élvezhető, de könnyen erjedésbe, rothadásba megy át. Egyes körtefajták igen hajlamosak rá.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen aktualitásainkról, híreinkről!
Sütiket (cookie-kat) használunk a tartalom személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. A webhely használatával kapcsolatos információkat megosztjuk a közösségi média- és elemzőpartnereinkkel is. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát.
Sütiket (cookie-kat) használunk a tartalom személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. A webhely használatával kapcsolatos információkat megosztjuk a közösségi média- és elemzőpartnereinkkel is. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát.