Weninger Befőzőautomata

Dunsztolás, ivólékészítés, lekvárfőzés, tartósítószer-mentesen!

22

Cégünk, a Weninger Bt. 1995. évi alapítása óta családi vállalkozásként működik. 2009-től a német gyártó céggel kötött megállapodás alapján Weininger márkanév alatt forgalmazzuk a szigorú minőségi követelményeknek megfelelő háztartási készüléket a kiegészítőikkel együtt.

A készülék automatizált vezérléssel van ellátva, a program le-járta után kikapcsol. Rendelkezik hőfok és időkapcsolóval melyek összehangoltan felügyelik a befőzés folyamatát.

Miért javasoljuk?

  • Befőzőautomatáink mindegyike automatizált, vezérlésüknek köszönhetően, önállóan végzik a dunsztolás folyamatát: egyszer-re felügyelik a befőzési időt és a hőfokot, ezáltal kényelmessé, teszik a befőzést.
  • Alkalmasak külön kiegészítő betéttel ivólékészítésére és lekvárfőzésre
  • A Németországban gyártott kiváló minőségű befőzőautomatáinkat 27 éves tapasztalattal elsőként forgalmazzuk Magyarországon és a környező országokban.
  • Prémium minőség elérhető áron 3 vagy akár 5 év garanciával és extra szolgáltatásokkal!

Kinek ajánljuk?

  • Akinek fontos önmaga és családja egészsége.
  • Cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak, mert cukor nélkül vagy mesterséges édesítőszerrel is elkészíthetők az ivólevek, befőttek, lekvárok és savanyúságok is.
  • Tartósítószer allergiában szenvedőknek, mert kémiai konzerváló anyagok nélkül tartósít.
  • A reform konyhát kedvelőknek, mert édesítésre gyümölcscukrot, szőlőcukrot és mézet is használhatnak.
  • A vendéglátósoknak, büféseknek, mert alkalmas italok melegen tartására, tea forralt bor készítésére, virsli főzésére.

Weninger Befőzőautomata

Önállóan elvégzi a dunsztolást és gondoskodik, az optimális hőkezelésről. Csak a használati útmutatóban található időt és hőfokot kell beállítani a dunsztolandó zöldséghez vagy gyümölcshöz. A program végén az automata kikapcsol, az üvegeket azonnal kiszedhetjük, de az automatában is kihűlhetnek. Szárazdunszt már nem kell! Egyszerre 18 db, hagyományos tetővel ellátott 7,2 dl-es üveget dunsztolhatunk. A dunsztolás során az üvegek védelméről kivehető műanyag rácsbetét gondoskodik.

Weninger Kombi-Set Ivólékészítő

A frissen betakarított gyümölcsökből, zöldségfélékből vagy gyógynövényekből, gőzös ivólé-készítővel készített levek értékes vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaznak. Tartósítószer nélkül, természetes módon konzerválhatók, ezáltal megőrzik eredeti ízüket, zamatukat. Az ivó-lékészítő önmagában nem használható, csak a Weninger Befőző- automatára helyezve gőzzel működtethető. A gőzös-lékészítés előnye, hogy az csak felforrósodik, de nem fő fel.

Weninger Lekvárfőző és melegentartó betét

A lekvárfőző és melegentartó betét, a Weninger befőző- automatával együtt működtethető. Az automatában folyamatosan forraljuk a vizet, így a betétben az odaégés veszélye nélkül kényelmesen, kevergetés nélkül főzhet bármilyen gyümölcsből lekvárt. Lehetőség van a cukor mellőzésére, vagy mesterséges édesítő-szer használatára, ezért cukorbetegek is fogyaszthatják.