Adatvédelem

Általános tudnivalók
A szepkertek.hu weboldal üzemeltetője, a Zöld Vállalkozás Kft. tiszteletben tartja és védi a honlap felhasználóinak személyes adatait.

A Zöld Vállalkozás Kft. nem felelős azoknak az oldalaknak az adatkezelési gyakorlatáért, melyekről, illetve melyekre hivatkozás mutat a szepkertek.hu honlapra, valamint honlapról.

Adatfelvétel
A honlap megtekintéséhez személyes adatok megadására nincs szükség. Egyes szolgáltatások igénybevételéhez (pl. lapmegrendelés) bizonyos személyes adatok (pl. postacím, telefon) megadására szükség lehet.

A honlap működése során egyes, személyes jellegű elemeket nem tartalmazó adatok automatikusan generálódnak (pl. IP cím, cookie-k). Ezek felhasználása, tárolása ideiglenes és a honlap megfelelő működését szolgálja.

Adatbiztonság
A Zöld Vállalkozás Kft. a szepkertek.hu honlap révén kezelésébe került személyes adatokat oly módon kezeli, hogy azok illetéktelen felhasználása, illetve az azokkal való visszaélés ne legyen lehetséges. Ennek érdekében a technika mindenkori állásának megfelelő eljárásokat, módszereket alkalmaz.

Adatok használata, továbbítása
A Zöld Vállalkozás Kft. a szepkertek.hu honlap felhasználóinak személyes adatait harmadik félnek nem adja ki (kivéve azokat az eseteket, amikor erre jogszabály kötelezi).

Felfelé mutató nyí­lhirdetés