Kompan Robinia – a legújabb termékcsalád 3

Kompan Robinia – a legújabb termékcsalád

A Kompan Képviselet 1991 óta van jelen a hazai piacon. Célunk olyan játszótereket létrehozása közterületeken, gyermekintézményekben és magánkertekben, melyek a biztonságos használat és a kiemelt eszközminőség mellett maximálisan megfelelnek a gyermekek játékigényének, aktivitásának, fantáziájának és kreativitásának, valamint hosszú távon a környezetvédelmi szempontoknak is.

Képviseletünk Magyarországon a Kompan négy cégének a termékeit forgalmazza kizárólagos joggal:

Kompan A/S
A dán gyártó színes hagyományos, valamint modern játszótéri berendezéseit és sportpályáit.
Corocord
Német cég térhálóit és kötélpiramisait.
Rhino Skatepark Systems
Belga gördeszka- és görkorcsolyaelemeket.

Kompan Robinia
A Kompan legújabb termékcsaládja. A hetvenegy új termék különlegessége az anyagában rejlik, amelyből készült: az akácfa (Robinia pseudo-acacia). A fa eredetileg Észak-Amerikából származik. Előnye, hogy nehéz és rendkívül szilárd, így erősebb, mint a tölgy, és igen ellenálló a gombákkal és rovarokkal szemben. Kiválóan alkalmas kültéri játszószerek gyártására. A természetes anyagokból készült játékok segítségével felkeltjük a gyerekek érdeklődését a természet iránt, bevezetjük a természetet az életükbe, ezáltal környezettudatosabbak is lesznek. A Robinia játszószerek a természetes anyagoknak és megjelenésüknek köszönhetően jól illeszkednek a parkokba vagy a városi környezetbe.

Teljes körű szolgáltatás
Megrendelőink számára teljes körű szolgáltatást nyújtunk: szaktanácsadás, területfelmérés, tervezés, 2D és 3D látványtervek, környezetbe illesztett kihelyezés, valamint a karbantartás terén. A legjobb minőségű anyagok, formatervezés és sokéves tapasztalat biztosítja berendezéseink tartósságát, melyekre egyedülállóan hosszú, 5 illetve 10 év garanciát adunk.

Az ország teljes területén
Termékeink változatos formavilága és megbízhatóan magas minősége tette lehetővé, hogy ma már az ország teljes területén megtalálhatóak játszóeszközeink, játszótereink. Elmondhatjuk, hogy ügyfeleink elégedettsége és cégünkbe vetett bizalma megalapozott, s ennek köszönhetően hosszú távú üzleti kapcsolatot tudunk kialakítani.


Jelentősebb referenciák:
Budapest:
I. ker., Vérmező, Mikó utca
II. ker., Vérhalom tér
V. ker., Károlyi kert
XI. ker., Allende park
XI. ker., Feneketlen tó
XI. ker., Fehérvári út 215.
XIII. ker., Margitsziget
XIV. ker., Városliget
XIII. ker., Dráva park
XIX. ker., Nagysándor József utca
XX. ker., Kossuth tér
XXI. ker., Bajcsy-Zsilinszky utca

Vidék:
Cegléd, Szolnok, Nagykőrös, Pécs,
Békéscsaba, Biatorbágy

DECATHLON Áruházak sportpályái:
Budaörs, Dunakeszi, Csömör, Soroksár,
Győr, Miskolc, Zalaegerszeg

Felfelé mutató nyí­lhirdetés