Thuja occidentalis hajtás

Zöldpajzs®, a speciális, komplex levéltrágya

A ZÖLDPAJZS® olyan speciális levéltrágya, amely komplex formában tartalmazza a növények gyökérképzéséhez, szárképzéséhez, virágzásához, terméskötődéséhez és a termés kifejlődéséhez szükséges makro- és mikroelemeket, mint tápanyagokat. Ugyanakkor magába foglalja azokat a nagy hatásfokú védőanyagokat is, amelyek felületi kezelésként, illetve felszívódó anyagként megelőző védelmet biztosítanak minden növényi kultúrában a gombás, vírusos, bakteriális betegségek ellen.

Kiegyensúlyozott tápanyagellátás
A növények lombozatán keresztül történő tápanyagpótlás mintegy 8–20%-kal hatékonyabb a talajtrágyázásnál. A levéltrágyázás kiválóan alkalmas arra, hogy a növény életfolyamatainak kedvező irányba terelése által hatékonyan segítse a kiegyensúlyozott tápanyagellátást. A vegetáció egyes fázisaiban, mikor a növényeknek rövid idő alatt sok energiára van szükségük, a biológiailag aktív huminsavak sejtlégzést katalizáló hatásának köszönhetően könnyen pótolják a szükséges energiát és segítenek a tápanyagok hatékony felvételében. Így növényeink klorofillképzése kiegyensúlyozott, ami gyepek és örökzöldek esetén szép, fajtára jellemző színt, ládákba vagy szabadföldbe ültetett virágoknál (például muskátli, petúnia, liliomfélék) egyenletes és folyamatos virágzást biztosít.

Természetes védelem és táplálás
A természetes vírus-, baktérium- és gombaölő tulajdonságának köszönhetően nagymértékben csökkenti a növényvédőszer-felhasználást, mikroelem-összetétele pedig segíti a növények ellenállóképességét fenntartani a fejlődés minden szakaszában. Kertünket a természet segítségével védhetjük és táplálhatjuk, hogy gyönyörködhessünk látványában, élvezhessük gyümölcseit. Ezt a megoldást kínálja a kiskerttulajdonosoknak és a kertépítőknek a levéltrágya rendszeres használata.

Felhasználása
Egyszerű és biztonságos, nincs várakozási ideje. Kijuttatása kora reggel javasolt 1%-os töménységben.

www.organit.hu – Zöldpajzs

Felfelé mutató nyí­lhirdetés